De Vegetarische Slagerij

De Vegetarische Slager

Voor wie de hype in de foodindustrie niet kent: vega is in. En omdat wij zo lekker meezweven op wat gaande is (of mogen we zeggen dat we er zelfs weleens op vooruit weten te lopen), leggen we ook ditmaal de lat een stukje hoger. Hoogstwaarschijnlijk hebben jullie – op onze kanalen – al eens kennis mogen maken met de pop-up stores die we voor De Vegetarische Slager hebben bedacht/gemaakt/gedraaid. Nu is het tijd voor een volgende stap: de grootste plantaardige slagerswinkel van Nederland.

Een echte ambachtelijke slagerswinkel, zoals je die van vroeger kent, maar dan met louter diervriendelijke producten. Naast dat je hier geheid producten terug kunt vinden die je al vaker voorbij hebt zien komen van De Vegetarische Slager, komen we óók met veel nieuwe én exclusieve producten.
 
Wat misschien niet iedereen weet is dat de slager uit onze koker komt én we ‘m zelfs tot een speler van de Beyond Taste Group mogen rekenen. Na jarenlange samenwerking vertrouwden ze bij Unilever er blindelings op dat de vertaalslag van het merk De Vegetarische Slager naar een heuse winkel wel goed moest komen. We zijn ontzettend trots op de uitkomst én deze samenwerking.